|
||||
|
Холодно зимой
Без газу залишилися мешканці центральних вулиць міста. Через холоди впав тиск газу у газопроводах. Сьогодні в Севастопольській держадміністрації було прийнято безпрецедентне рішення відключити городян від побутового газу для того, щоб підтримати нормальну роботу котелень, оскільки у зв'язку з морозами тиск газу в місті впав до 0,2 кг/кв.см, замість необхідних 1 кг/кв. см На сьогоднішній день без газу залишилися мешканці центральних вулиць міста, а також районів Очеретяної та Стрілецької бухт. В Гагарінському районі проблеми почалися ще 30 січня. У зв'язку з аварійною ситуацією на котельні в Очеретяній бухті, в будинках по вулицях Степаняна, Героїв Сталінграда, на проспекті Жовтневої революції, а також в 5-му мікрорайоні зникло опалення. У "Севтеплоенерго" підтвердили, що причиною цього є надзвичайно низький тиск газу в результаті холодів. Ремонтні роботи на Очеретяній котельні ведуться, однак коли в будинках мешканців Гагарінського району буде тепло в "Севтеплоенерго" і в Головному управлінні ЖКГ держадміністрації сказати так і не змогли.
Більше читайте тут: Севастопольцям у розпал морозів відключили газ - Укрaїнa - ТСН.ua |
|
||||
|
А твои в первом посте?
"Специалистов такого уровня, как я, в Москве вообще нет. Нас в мире-то, может, всего человека 3..." © Скуби "А разбираюсь я решительно во всём, что касается ставок на спорт в интернете..." © rututu "фаны зенита - я, поинт и еще молодые и воспитанные люди"© трололо "Марафон никогда не зарежет счёт честному игроку, а даже если зарежет - пишите, исправят ошибку."© Samboro |
|
||||
|
Цитата:
Я, конечно, знаю, что Кащей Бессмертный - это Чахлик Нивмиручий, а фартук - это напыздник, но что такое "зникло опалення" - даже представить боюсь...
"Специалистов такого уровня, как я, в Москве вообще нет. Нас в мире-то, может, всего человека 3..." © Скуби "А разбираюсь я решительно во всём, что касается ставок на спорт в интернете..." © rututu "фаны зенита - я, поинт и еще молодые и воспитанные люди"© трололо "Марафон никогда не зарежет счёт честному игроку, а даже если зарежет - пишите, исправят ошибку."© Samboro |
|
||||
|
Симферополь
-21°C Сейчас: Ясно Ветер: В, 9 м/с Влажность: 77 % ОЛОЛОЛООЛ это пездьетс ![]()